Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Accident MORTAL în Aiud: O tânără de 19 ani a DECEDAT după ce o mașină a intrat într-un stâlp de electricitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL la Feleud, Aiud: Două persoane încarcerate dupa ce o mașină a intrat într-un stâlp de electricitate

Un accident rutier a avut loc în seara de duminică în localitatea Aiud. În urma accidentului două persoane sunt incarcerate dupa ce o mașină a intrat într-un stâlp de electricitate

Detașamentul de Pompieri Aiud intervine la un accident rutier produs in municipiul Aiud, pe strada Moților, unde un autoturism a intrat într-un stalp de electricitate.

Pompierii au intervenit cu o autospecială  (cu modul de descarcerare), 1 SMURD B2, 1 SMURD TIM C1 și o ambulanță SAJ.

UPDATE: După sosirea echipajelor de intervenție la fața locului, s-a constatat că una din victime nu are puls, insă se lucrează in continuare pentru descarcerare si acordare prim ajutor medical.

UPDATE 2: In urma accidentului de la Aiud o tânără de 19 ani si-a pierdut viața. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările in care s-a produs accidentul.

UPDATE IPJ: La data de 12 ianuarie 2020, în jurul orei 18,20, un tânăr de 25 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moților din municipiu, într-o curbă ușoară nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și a intrat in coliziune cu un stâlp.

În urma accidentului, o tânără de 19 de ani, pasageră pe locul din dreapta față a autoturismului, a decedat, iar conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave.

Din cauza stării de sănătate, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge pentru a se stabili dacă a fost sau nu sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea