Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO | ACCIDENT rutier MORTAL pe DN1, ÎN Alba: O șoferiță de 18 ani a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat de 50 de ani. Acesta nu a supraviețuit rănilor provocate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT rutier MORTAL pe DN1, ÎN Alba: O șoferiță de 18 ani a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat de 50 de ani. Acesta nu a supraviețuit rănilor provocate

Un accident rutier a avut loc marți, 21 noiembrie, în jurul orei 21.00, la Galda de Jos, unde o persoană se află încarcerată, în stare de inconștiență

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, „pe DN 1, în zona localității Galda de Jos, se circulă îngreunat, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Din primele date, o persoană ar fi rănită grav”

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs pe raza localității Galda de Jos.

Este vorba despre un accident produs între doua autoturisme, o persoană fiind incarcerată și inconștientă.

Se lucrează la extragerea acesteia.

În cadrul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă un echipaj de descarcerare, un echipaj pentru prim ajutor și o ambulanță SMURD TIM.

UPDATE, ora 21.55: Persoana a fost extrasă din autoturism, inconștientă, cu funcții vitale. I se acorda îngrijiri medicale de către echipajele SMURD prezente la locul accidentului.

În cele 2 autoturisme se aflau în total 3 persoane, două fiind ieșite din autoturism la ajungerea forțelor de intervenție la locul accidentului.

UPDATE, ora 22.07: Toate cele trei persoane vor fii transportate la UPU Alba.

UPDATE IPJ Alba: La data de 21 noiembrie 2023, în jurul orei 21.30, pe Drumul National 1, la kilometrul 392, o tânără de 18 ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, înspre Teiuș, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital unde, ulterior, a decedat.

Conducătoarea auto și un tânăr de 21 de ani, din Aiud, pasager în autoturismul condus de aceasta, au suferit leziuni corporale și a fost transportați la spital.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă precum și pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea