UPDATE: Accident rutier la Miraslău – un autoturism a derapat și a ajuns în șanț

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

accident-noaptea-politieO persoană a fost rănită și a fost transportată cu ambulanța la spital în urma unui accident rutier produs sâmbătă seara pe DN1, la intrare în localitatea Miraslău dinspre Unirea.

Potrivit polițiștilor un autoturism a derapat și a ajuns în șanț.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La locul evenimentului se desfășoară cercetări.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

UPDATE: Persoana rănită este șoferul autoturismului – A.G.L. de 59 de ani, din Miraslău. Acesta a pierdut controlul direcției din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed), în timp ce rula pe direcția Turda – Alba Iulia, ajungând cu mașina în șanțul de beton de pe marginea drumului. Din fericire este vorba doar despre leziuni ușoare pentru care nu a necesitat internare în spital.

Potrivit IPJ Alba, din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că A.L.G., de 57 ani, din comuna Miraslău,  judeţul Alba, în timp ce a condus un  autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum în curbă, carosabil umed și  ploaie torențială,  a pierdut  controlul direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu șanțul din beton situat în partea dreaptă  a direcției de mers Turda – Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat  la  Spitalul Judeţean Alba, unde i s-a stabilit diagnosticul de “ fractura cervicala C 2” ulterior fiind transportat la Spitalul Judeţean Târgu Mureş.

Revenim cu amănunte.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro