Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE ACCIDENT rutier, între Pianu și Vințu de Jos. Trei persoane rănite, după o coliziune frontală între un autoturism și o autoutilitară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 13.40, pe DJ 704 A, între localitățile Pianu și Vințu de Jos. Din primele date, trei persoane au fost rănite, după ce două mașini au intrat în coliziune.

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri din Sebeș și SMURD Cugir.

Traficul în zona accidentului a fost, pentru o perioadă de timp, îngreunat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs la ora 13.15, pe DJ 704 A, la kilometrul 5+500m, în afara localităţii Pianu.

I.I., de 58 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism în direcția Pianu – A1 s-a angajat într-o depăşire, fără să se asigure corespunzător, împrejurare în care a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară ce era condusă de un tânăr de 25 de ani, din Pianu de Sus.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism precum şi un bărbat de 64 de ani şi o femeie de 67 de ani, pasageri în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Sebeş.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea