Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier: Autoturism răsturnat la Arieșeni – două persoane rănite

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Doi bărbați au fost răniți în această seară după ce autoturismul în care se aflau a derapat și s-a răsturnat în afara carosabilului.

Potrivit polițiștilor în mașină se aflau 4 persoane. La fața locului se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE: Autoturismul implicat în accident este o Dacia Logan înmatriculat în Bihor. Echipa de cercetare a stabilit că mașina s-a răsturnat, cel mai probabil, din cauză că șoferul nu a adaptat viteza la intrarea în curbă. Cei doi răniți (în vârstă de 26 și 29 de ani) au avut leziuni ușoare – unul a fost tăiat la mână de un ciob de sticlă iar celălalt acuza dureri de spate. Aceștia au fost transportați cu ambulanța chemată la fața locului, la spital, pentru investigații și tratament de specialitate. Șoferul mașinii și un alt pasager nu au fost răniți.

 Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea