Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE Accident MORTAL la Petrești. O persoană DECEDATĂ și alta încarcerată, după impactul dintre două autoturisme. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE Accident MORTAL la Petrești. O persoană DECEDATĂ și alta încarcerată, după impactul dintre două autoturisme. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Un accident între două autoturisme a avut loc, luni, 3 iunie, în Petrești, zona colonie, după ce două mașini s-au lovit. O persoană a fost declarată decedată la sosirea pompieriilor, iar alta este încarcerată.

Conform ISU Alba, secția de pompieri Sebeș intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs în localitatea Petrești.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre 2 auto implicate, 1 persoană posibil încarcerată.

Citește și: ACCIDENT rutier între Vălișoara și Colțești: O șoferiță tânără s-ar fi răsturnat cu motocicleta. Este trasportată de urgență la Spitalul din Târgu Mureș, cu elicopterul SMURD

Pompierii din Sebeș intervin 4 autospeciale, respectiv 1 ASAS, 1 descarcerarea și două ambulanțe SAJ.

UPDATE

09:02: Forțele de intervenție au ajuns la locul producerii accidentului.

În accident sunt implicate 2 autoturisme. La momentul de față, 1 persoană este încarcerată în autoturism, iar o altă persoană, iesită din autoturism, prezintă leziuni incompatibile cu viața.

Se lucrează la extragerea persoanei încarcerate.

La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD Târgu Mureș.

Ora 09:10: Traficul rutier este oprit pe DN 67 C, pe raza localității Petrești, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. Din primele date, în urma accidentului o persoană ar fi suferit leziuni, iar una si-a pierdut viața. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

Ora 09.28: S-a reușit extragerea din mașină a persoanei încarcerate. Aceasta a fost preluată de către echipajele medicale pentru evaluare, în stare conștientă cu politraumatisme.

Se lucrează în continuare pentru asigurarea masurilor specifice la locul accidentului de către pompierii militari.

UPDATE 12:45:

La data de 3 iunie 2024, în jurul orei 08,45, un bărbat de 69 de ani, din comuna Șugag, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C, în direcția Săsciori – Petrești, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din fața sa, care era condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Săsciori, intrând în coliziune cu acesta după care autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, bărbatul de 69 de ani a suferit leziuni corporale grave, iar un bărbat de 66 de ani, din comuna Șugag, pasager în autoturismul condus de acesta, a decedat la locul producerii accidentului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat respingerea plângerii prealabile formulate împotriva HCL521/2023, prin care administrația locală dorește recuperarea a 505 mp teren din zona pasajului de lângă sediul primăriei. Este vorba despre terasa restaurantului Erol și accesele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea