Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

UPDATE| Accident în Alba Iulia: Un șofer de 86 de ani a acroșat un bărbat pe trecerea de pietoni și a părăsit locul faptei

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
UPDATE| Accident în Alba Iulia: Un șofer de 86 de ani a acroșat un bărbat pe trecerea de pietoni și a părăsit locul faptei

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 10.30, în Alba Iulia, un bărbat reclamând că a fost acroșat de o mașină pe o trece de pietoni din zona BRD centru.

„A fost un incident reclamat de o persoana direct la sediul poliției, nu a fost apel pe 112. A zis că a fost acroșat pe trecerea de pietoni, de un autoturism, în față la taxe și impozite, în piața Iuliu Maniu.

Poliția face cercetări pentru a găsi șoferul autoturismului”, au declarat reprezentanții IPJ Alba.

UPDATE IPJ: La data de 05 februarie 2020, în jurul orei 11.00, la Poliția Municipiului Alba Iulia   s-a prezentat un bărbat de 36 de ani, din Alba Iulia, care a reclamat faptul că a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în jurul orei 10,45, în timp ce traversa strada Ardealului din municipiul Alba Iulia, pe trecerea de pietoni, bărbatul ar fi fost acroșat ușor de un autoturism al cărui conducător auto și-a continuat drumul.

La scurt timp de la semnalarea accidentului, polițiștii l-au identificat pe un bărbat de 86 de ani, din comuna Șpring, care este bănuit de faptul că a fost implicat în accident și și-a continuat drumul.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Asociația „La Pas” – povestea a doi tineri din Alba pasionați de drumeții și natură

Unirea Ziarul

Publicat

în

Asociația „La Pas” – povestea a doi tineri din Alba pasionați de drumeții și natură Asociația „La Pas” a fost înființată la inițiativa a doi tineri inimoși din comuna Pianu, Daniel Dobra și Dan Ionaș, însă eforturile susținute ale acestora pentru drumeții în siguranță în zonă și protejarea naturii au mai mare vechime. „În anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea