Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE 2: Accident pe DN7, în apropiere de Lutsch 2000 – ISU Alba acționează pentru descarcerare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Traficul pe DN7, în apropiere de Lutsch 2000 a fost blocat în jurul orei 16.00, în urma producerii unui accident de circulație în care au fost implicate 3 autovehicule.

Potrivit primelor informații de la fața locului un autoturism Chevrolet a fost lovit din spate de un Fiat și proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autospecială Volvo.

La fața locului acționează un echipaj de descarcerare pentru deblocarea șoferului din Chevrolet.

UPDATE 1 (ora 17.00):  în zona accidentului traficul a fost reluat pe ambele sensuri. Șoferul autoturismului Chevrolet, rănit în urma impactului, a fost transportat cu ambulanța la Spital pentru investigații și tratament de specialitate.

UPDATE 2: Șoferul Fiat-ului, vinovat de accident este în vârstă de 27 de ani și este din București, șoferul autospecialei, înmatriculate în Alba are 35 de ani iar șoferul autoturismului Chevrolet este din Hunedoara și are 56 de ani. Acesta a suferit o fractură de cap femural stâng și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul din Sebeș de unde a fost transferat la Spitalul Județean Alba.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea