Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Universitatea „1 Decembrie 1918”: Profesorul polonez Janusz Grabara a predat management studenţilor albaiulieni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 18-25 iunie, Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră al Universităţii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, coordonat de lect. univ. dr. Larisa Dragolea, l-a avut ca oaspete pe profesorul universitar Janusz K. Grabara, de la Universitatea din Czestochowa (Polonia), Facultatea de Management, ne-a informat conf. univ. dr. Diana Câmpan, purtătorul de cuvânt al UAB. 

Aceasta este a cincea vizită pe care profesorul Grabara o efectuează la Alba Iulia, de această dată motivul fiind susţinerea unei Conferinţe în domeniul Managementului Carierei, eveniment care a avut loc la Universitate, în prezenţa studenţilor din anii terminali.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cadrul prezentării au fost abordate aspecte deosebit de interesante legate de planificarea carierei, evoluţia profesională, dezvoltare personală şi perspective de construire a unei cariere în funcţie de domeniul studiat.

De asemenea, prezentarea a inclus şi o paralelă între sistemul de învăţământ românesc şi cel polonez, precum şi oportunităţi de carieră în Instituţiile Uniunii Europene.

Pentru Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră aceasta a fost o prima conferinţă în domeniul managementului carierei, dintr-o serie de evenimente care se vor derula până la sfârşitul anului, în colaborare cu Asociaţia ALUMNI şi Liga Studenţilor UAB.

Misiunea Centrului de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră al Universităţii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia este sprijinirea studenţilor, a elevilor ca potenţiali studenţi şi a absolvenţilor în dezvoltarea unor cariere de succes, prin informare, consiliere, orientare şi facilitarea accesului pe piaţa muncii.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea