Rămâi conectat

Sport

Uniriştii au intrat în cantonament centralizat la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Divizionara secundă FC Unirea Alba Iulia a intrat de ieri în cantonament centralizat la stadionul „Cetate”, antrenorul Marian Pană programând câte două antrenamente zilnice pe perioada stagiului de pregătire. Dacă pentru duminică, 13 februarie s-a reuşit fixarea unui meci de verificare, de la ora 11.00, la Drâmbar, cu conjudeţeana CS Zlatna, în schimb testul amical cu „U” Cluj (programat pentru 18 februarie) a căzut întrucât „şepcile roşii” şi-au suplimentat şederea în Antalya cu intervalul 15-21 februarie. În acelaşi context, pe lângă goalkeeperul Adrian Pascal (30 ani, ex-FC Hunedoara), sub comanda lui Marian Pană se mai află un alt portar, Silvian Ciucă (21 ani, fost la Minerul Lupeni şi CFR Gaz Craiova), astfel că „veteranul” Gabriel Rotaru va avea de înfruntat o concurenţă acerbă în privinţa titularizării. Liber de contract, Silvian Ciucă, fratele componentului Universităţii Craiova, Mădălin Ciucă, a trecut printr-o perioadă mai dificilă, după ce în urmă cu un an de zile era dorit de mai multe echipe din prima ligă, pregătindu-se chiar cu Gloria Bistriţa.
Din păcate, atacantul Daniel Dumitraş, testat în această iarnă de CS Zlatna a suferit o stupidă accidentare (fractură la tibia piciorului drept) şi va suporta o intervenţie chirurgicală, situaţie în care va absenta o perioadă îndelungată de pe gazon. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Școala de dans Chirilă Alba Iulia, rezultate excelente la Viena Dance Fest: 18 clasări pe podium

Dan HENEGAR

Publicat

în

Școala de dans Chirilă Alba Iulia a obținut rezultate excelente la Viena Dance Fest: 18 clasări pe podium, la acest veritabil mini-campionat european Reprezentanții Școlii de dans Chirilă din Alba Iulia au înregistrat rezultate deosebite la Viena Dance Fest 2024, respectiv clasări pe podium la toate cele 18 coregrafii prezentate. La competiția disputată în capitala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea