Unde au fost amplasate cele două noi puncte de control al rovinietei. Numărul camerelor video fixe a crescut la 74
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a anuntat ca din 9 iunie au intrat în funcțiune încă două puncte de control al valabilității rovinietei.
Conform informatiilor furnizate de CNADNR la solicitarea AvocatNet.ro, cele doua camere noi sunt amplasate in localitatile Maneciu (Drumul National 1A) si Buzoesti (Drumul National 65A). Astfel, numarul total al camerelor video fixe a ajuns la 74.
De asemenea, institutia a furnizat recent, tot la cererea Avocatnet, si lista cu amplasarea celorlalte puncte fixe prin care se controleaza, in momentul de fata, valabilitatea rovinietelor.
Potrivit documentului primit, cele mai multe puncte fixe de control sunt situate pe Drumul National 1 (Timisul de Sus, Sebes, Valcele, Sercaia, Osorhei, Barcanesti/Romanesti), Drumul National 2 (Iacobesti, Nicolae Balcescu, Motca, Maracineni), Drumul National 6 (Sannicolau Mare, Cosoveni, Mehadia, Draganesti Vlasca) si Drumul National 15 (Vaduri, Sangeorgiu de Mures, Girleni, Calugareni).
Amenzile pentru lipsa rovinietei ajung pana la 4.500 de lei
Amenzile aplicabile soferilor care circula cu autovehicule in lipsa unei roviniete valabile sunt cuprinse intre 250 si 4.500 de lei, potrivit Ordonantei Guvernului nr. 15/2002 – actul normativ prin care este reglementat tariful de utilizare a retelei de drumuri nationale. (V.N.)
Sursa Avocatnet
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Actualitate
Cât costă un hectar de teren arabil în România? Zonele în care este cel mai ieftin, unde este cel mai scump?
Cât costă un hectar de teren arabil în România? Zonele în care este cel mai ieftin, unde este cel mai scump? Potrivit ultimelor date publicate de Institutul Național de Statistică (INS),.41.624 de lei este prețul mediu cu care s-a vândut un hectar de teren arabil în România. Harta prețurilor pentru terenurile agricole arată că cel […]