Rămâi conectat

Actualitate

Unde au fost amplasate cele două noi puncte de control al rovinietei. Numărul camerelor video fixe a crescut la 74

Ziarul Unirea

Publicat

în

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a anuntat ca din 9 iunie au intrat în funcțiune încă două puncte de control al valabilității rovinietei. 

rovinietaConform informatiilor furnizate de CNADNR la solicitarea AvocatNet.ro, cele doua camere noi sunt amplasate in localitatile Maneciu (Drumul National 1A) si Buzoesti (Drumul National 65A). Astfel, numarul total al camerelor video fixe a ajuns la 74.

De asemenea, institutia a furnizat recent, tot la cererea Avocatnet, si lista cu amplasarea celorlalte puncte fixe prin care se controleaza, in momentul de fata, valabilitatea rovinietelor.

Potrivit documentului primit, cele mai multe puncte fixe de control sunt situate pe Drumul National 1 (Timisul de Sus, Sebes, Valcele, Sercaia, Osorhei, Barcanesti/Romanesti), Drumul National 2 (Iacobesti, Nicolae Balcescu, Motca, Maracineni), Drumul National 6 (Sannicolau Mare, Cosoveni, Mehadia, Draganesti Vlasca) si Drumul National 15 (Vaduri, Sangeorgiu de Mures, Girleni, Calugareni).

Amenzile pentru lipsa rovinietei ajung pana la 4.500 de lei

Amenzile aplicabile soferilor care circula cu autovehicule in lipsa unei roviniete valabile sunt cuprinse intre 250 si 4.500 de lei, potrivit Ordonantei Guvernului nr. 15/2002 – actul normativ prin care este reglementat tariful de utilizare a retelei de drumuri nationale. (V.N.)

Sursa Avocatnet


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea