Rămâi conectat

Actualitate

Un urs a dat atacul la stupii unor gospodari din Ciugudul de Sus – Unirea

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Doi localnici din satul Ciugudul de Sus – comuna Unirea ne-au sesizat faptul că în nopţile de duminică spre luni, respectiv luni spre marţi,un urs a pătruns în grădinile din apropierea caselor lor, unde au distrus peste 10 stupi de albine şi au mâncat aproape toţi fagurii cu miere.

După cum ne relata Florin Suciu, unul dintre gospodarii păgubiţi, se pare că ursul ar fi fost însoţit şi de un pui ceva mai mare, fapt confirmat de urmele lăsate de animal pe pământul umed al grădinii. Sătenii au făcut apel la pădurar şi la vânătorii din sat să ia măsurile care se impun, pentru a fi apăraţi de urşi, având în vedere şi faptul că oamenii au început să meargă la lucrările din câmp şi se tem să nu fie atacaţi.

De asemenea, ei sunt hotărâţi să ceară firmelor de asigurare, despăgubiri pentru pierderile înregistrate ca urmare a pierderilor provocate prin distrugerea stupilor. (C. P.)

Sursa foto: toateanimalele.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea