Rămâi conectat

Actualitate

Un taximetrist albaiulian “a luat ţeapă”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din municipiul Craiova însoţit de o tânără din Mioveni au înşelat marţi noaptea,  un taximetrist din Alba Iulia cu suma de 127 de lei, reprezentând contravaloarea cursei Alba Iulia -Abrud.

Cei doi i-au solicitat taximetristului să efectueze o cursă din zona gării  municipiului Alba Iulia până în oraşul Abrud dar odată ajunşi la destinaţie, clienţii au coborât din autoturism şi s-au făcut nevăzuţi, refuzând să plătească cursa.

Poliţiştii din Abrud, la scurt timp de la  sesizare, i-au identificat pe cei doi suspecţi ca fiind P.G.G., o tânără în vârstă de 18 ani din Mioveni, judeţul Argeş şi T.G., un bărbat de 30 de ani, din Craiova, judeţul Dolj care au recunoscut că atunci când au solicitat cursa cunoşteau faptul că nu vor putea plăti contravaloarea acesteia. În continuare, cei doi suspecţi vor fi cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani. (B.P.)

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea