Un tânăr din Șpring, cercetat după ce a furat o bicicletă lăsată nesupravegheată în fața unei cârciumi

Poliţiştii din Şpring l-au depistat, cu operativitate, pe un tânăr din comună ce este bănuit de comiterea unui furt. Prejudiciul a fost restituit persoanelor păgubite.

La data de 10 septembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Șpring a fost sesizaţi de către un tânăr din comună, cu privire la faptul că i-a fost furată bicicleta ce o lăsase în faţa unui local public din comună.

ELIT

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice persoana bănuită de comiterea furtului, un tânăr de 17 ani, din comună, care, în noaptea de 09/10 septembrie 2018, ar fi profitat de faptul că bicicleta a fost lăsată neasigurată şi ar fi sustras-o din faţa localului public. Se pare că, tot atunci, tânărul ar fi sustras şi un tractor de jucărie lăsat în apropierea locului din care a fost sustrasă bicicleta.

Poliţiştii au reuşit să recupereze bunurile sustrase, acestea fiind restituite păgubiţilor, iar faţă de tânărul bănuit de comiterea furturilor au întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat pentru furt calificat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...