Rămâi conectat

Actualitate

Un tânăr din Roșia de Secaș, bătut rău de un consătean cu o țeavă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii Postului de Poliţie Roşia de Secaş au fost sesizaţi duminică seară prin 112, cu privire la faptul că în faţa unui local public din comună, s-a produs un scandal.

Potrivit IPJ Alba, oamenii legii s-au deplasat imediat la faţa locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că D.N.D., de 33 de ani, din Roşia de Secaş, fiind sub influenţa alcoolului şi în urma unor discuţii contradictorii purtate cu P.I.D., de 24 de ani, din aceeaşi comună, i-a aplicat mai multe lovituri peste spate, cu o ţeavă.

D.N.D. a fost transportat la Spitalul Municipal Blaj cu contuzii de coloană, escortații şi contuzii de antebraţ, fiindu-i acordate îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor suferite de victimă, urmând a fi făcută încadrarea juridică a faptei lui D.N.D.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când se dau pensiile în luna martie 2024. Când începe plata prin poșta și pe ce dată se virează pe card

Unirea Ziarul

Publicat

în

Când se dau pensiile în luna martie 2024. Când începe plata prin poșta și pe ce dată se virează pe card Potrivit informațiilor furnizate de Casa de Pensii, în conformitate cu programul stabilit, primele pensii distribuite sunt cele livrate de către poștași încă din primele zile ale lunii martie. în luna curentă, există o mică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea