Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un tânăr de 18 ani din ALBA a fost prins cu un cuțit într-un local public. Cum l-au pedepsit polițiștii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 18 ani din ALBA a fost prins cu un cuțit într-un local public. Cum l-au pedepsit polițiștii

Ieri, 7 iulie 2023, peste 250 de polițiști și jandarmi din județul Alba au acționat, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu ocazia acțiunilor desfășurate, au fost legitimate 734 de persoane și au fost verificate 481 de autovehicule.
Au fost constatate 208 abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 63.285 lei. Au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și au fost reținute 9 permise de conducere, din care două pentru conducere sub influența alcoolului și 3 pentru depășirea regimului legal de viteză cu peste 50 de kilometri/oră.

Au fost efectuate 292 de testări privind consumul de alcool și droguri, iar polițiștii au constatat 5 infracțiuni, din care două la regimul circulației rutiere.

De exemplu, în cadrul unei acțiuni care a fost organizată de Poliția Municipiului Alba Iulia, pe raza municipiului Alba Iulia și a secțiilor de poliție rurală arondate, polițiștii au oprit și au verificat, în 14 filtre rutiere, 313 autovehicule.

Cu această ocazia, au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.250 lei, din care 44 pentru încălcări ale legislației privind circulația pe drumurile publice. Polițiștii au efectuat 216 testări privind consumul de alcool și droguri și au constatat o infracțiune de natură judiciară.

Noaptea trecută, polițiștii au verificat și localurile publice, iar în jurul orei 03.00, la un local public din municipiul Alba Iulia, la care erau prezente câteva sute de persoane, a fost depistat, în flagrant delict, un tânăr de 18 ani, din comuna Sântimbru, care avea asupra sa un cuțit.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtarea unui cuțit în locuri special amenajate pentru distracție, faptă prevăzută și pedepsită de art. 372 din Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea