Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Un tânăr businessman din județul Alba, director într-o firmă de consultanță americană. Care a fost ,,cheia” succesului său

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Într-o postare publicată pe un site de socializare, Colliers International Romania a vrut să expună succesul lui Andrei Voica, un tânăr manager din Alba Iulia, recent apărut în revista Business Magazin.
,,Andrei Voica Director Project Management & Workplace Advisory, în 100 Tineri Manageri de Top, realizat de BUSINESS Magazin: „Acest moment constituie de fapt o oportunitate de a fi flexibili și a găsi soluții adaptate schimbărilor din piață, respectiv îmbunătățirea acelor servicii care nu mai funcționează la fel de bine ca înainte. Este firesc să existe un impact adus de pandemie asupra activității profesionale, dar cred cu tărie că serviciile noastre de consultanță vor crește în continuare, mai ales că în ultimii ani am promovat și implementat deja conceptele de flexibilitate și adaptabilitate la locul de muncă”, a declarat acesta pentru Colliers International Romania.
Andrei are 36 de ani și are în prezent funcția de director al Departamentului de Office Advisory într-o companie a cărei cifră de afaceri, în România, a depășit 39 de milioane de lei, iar a cărei profit a depășit suma de 6 milioane de lei în 2019.
Departamentul pe care el îl conduce este specializat pe proiecte de consultanță în domeniile project management, workplace advisory și change management.
Rata de success al echipei sale este de 45% în câștigarea proceselor de selecție de către companiile doritoare, aceștia făcându-și un renume pe piață pentru seriozitate și profesionalism.
,,Echipa pe care o conduc acum a crescut treptat și este formată din domenii diverse( arhitectură, inginerie, urbanism, consultanță imobiliară și sociologie), ceea ce ne permite să avem o abordare multidisciplinară pentru fiecare proiect în parte, a afirmat Andrei pentru Business Magazin.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea