Un tânăr businessman din județul Alba, director într-o firmă de consultanță americană. Care a fost ,,cheia” succesului său

Într-o postare publicată pe un site de socializare, Colliers International Romania a vrut să expună succesul lui Andrei Voica, un tânăr manager din Alba Iulia, recent apărut în revista Business Magazin.
,,Andrei Voica Director Project Management & Workplace Advisory, în 100 Tineri Manageri de Top, realizat de BUSINESS Magazin: „Acest moment constituie de fapt o oportunitate de a fi flexibili și a găsi soluții adaptate schimbărilor din piață, respectiv îmbunătățirea acelor servicii care nu mai funcționează la fel de bine ca înainte. Este firesc să existe un impact adus de pandemie asupra activității profesionale, dar cred cu tărie că serviciile noastre de consultanță vor crește în continuare, mai ales că în ultimii ani am promovat și implementat deja conceptele de flexibilitate și adaptabilitate la locul de muncă”, a declarat acesta pentru Colliers International Romania.
Andrei are 36 de ani și are în prezent funcția de director al Departamentului de Office Advisory într-o companie a cărei cifră de afaceri, în România, a depășit 39 de milioane de lei, iar a cărei profit a depășit suma de 6 milioane de lei în 2019.
Departamentul pe care el îl conduce este specializat pe proiecte de consultanță în domeniile project management, workplace advisory și change management.
Rata de success al echipei sale este de 45% în câștigarea proceselor de selecție de către companiile doritoare, aceștia făcându-și un renume pe piață pentru seriozitate și profesionalism.
,,Echipa pe care o conduc acum a crescut treptat și este formată din domenii diverse( arhitectură, inginerie, urbanism, consultanță imobiliară și sociologie), ceea ce ne permite să avem o abordare multidisciplinară pentru fiecare proiect în parte, a afirmat Andrei pentru Business Magazin.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419