Rămâi conectat

Curier Județean

Spitalul Județean din Deva a intrat în CARANTINĂ, timp de două săptămâni, din cauza numărului mare de medici și pacienți infectați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Județean de Urgență Deva a intrat în carantină, timp de două săptămâni, începând de noaptea trecută, din cauza numărului mare de medici și pacienți infectați cu COVID-19. Decizia a fost luată de Direcția de Sănătate Publica Hunedoara.

Timp de 14 zile, cât va dura carantina, va fi aplicat principiul „nimeni nu intră, nimeni nu iese”. Astfel, icio persoană nu va intra în spital și nici nu va părăsi incinta. Nici medicii, nici pacienții.

În ultimele zile, mai mulți medici și pacienți de la secțiile de Oncologie, ATI și Interne au fost depistați cu COVID-19. Personalul medical rămas în spital, va rămâne în unitatea sanitară timp de 14 zile și niciun pacient nu va mai fi internat, dar nici externat, până în data de 13 aprilie.

Spitalul Județean Deva devine al treilea spital din țară care intră în carantină, după Spitalul „Dimitrie Gerota” din București și Spitalul de Urgențe din Suceava.

În total, de la începutul pandemiei, în județul Hunedoara, din totalul de 39 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, au fost înregistrate 4 decese în rândul persoanelor infectate. De asemenea, 4 persoane au fost declarate vindecate. Peste 1.960 de persoane se află în izolare, iar 163 sunt în carantină.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Proiectul ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT”: Activități informativ – preventive și competiții sportive pentru elevii din 10 licee din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiectul ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT”: Activități informativ – preventive și competiții sportive pentru elevii din 10 licee din Alba Proiectul, sugestiv intitulat, ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT” se desfășoară și în acest an, în perioada aprilie – iunie 2024. Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu Primăria Municipiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea