Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un șofer din Alba, implicat într-un accident în Orăștie: A lovit un bătrân care traversa pe lângă bicicletă, pe trecerea de pietoni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un șofer din Alba a fost implicat într-un accident în Orăștie. Acesta a lovit un bătrân care traversa pe lângă bicicletă, pe trecerea de pietoni.

Potrivti IPJ Hunedoara, la data de 11 noiembrie 2023, ora 16:27, un bărbat de 67 de ani, din municipiul Orăștie, în timp ce traversa pe lângă bicicletă, strada Unirii din Municipiul Orăștie, prin loc permis marcat și semnalizat corespunzător, a fost surprins și accidentat de către un autoturism condus de către un bărbat de 55 de ani, din comuna Vințu de Jos, județul Alba, care se deplasa pe banda a 2, a sensului de deplasare Deva spre Sebeș.

În urma evenimentul, a rezultat vătămarea corporală a biciclistului care a fost transportat de către echipaj medical la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, fiind supus testării cu aparatul drugtest și în urma testării, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Telescaun nou la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Telescaun nou la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe cablu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea