Rămâi conectat

Actualitate

Un șofer din Aiud, mort de beat la volan, a intrat cu mașina pe contrasens într-un camion

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În dimineața zilei de 1 iunie, poliţiştii rutieri din Aiud au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Aiud.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că K.I.C., de 33 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum iar într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un tir condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru K.I.C. a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de K.I.T. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea