Rămâi conectat

Curier Județean

Un prieten din Germania donează Spitalului Judeţean Alba 48 de paturi cu mobilierul aferent

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba va primi o sponsorizare din partea unui cetăţean german, din Landul Bremen, Germania, constând în 48 de paturi de spital, cu mobilierul aferent. Cel care a asigurat această donaţie, sponsorizând inclusiv transportul, este diplomat psihoterapeut Heino HEINKEN.

Mr. Heinken a cunoscut municipiul Alba Iulia acum câţiva ani, când, prezent în România, pentru o misiune Senior Experten Service (SES) a fost cazat la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia şi a fost extrem de mulţumit de condiţiile de cazare şi de îngrijirea primită. Păstrând legătura atât cu această instituţie cât şi cu Spitalul Judeţean Alba, la reîntoarcerea în Germania, mr. Heino Heinken a făcut demersurile necesare să-i sprijine – moral şi material – pe prietenii din România. Astfel, până acum, prin eforturile sale personale, a intermediat donarea a 36 de paturi, care au fost amplasate atât în Căminul pentru Persoane Vârstnice, dar mai ales în Spitalul Judeţean Alba.

În perioada imediat următoare, donatorul va mai trimite încă 48 de paturi, asigurând inclusiv transportul. Directorul Spitalului Judeţean Alba, ec. Nicoleta Coşarcă, a declarat pentru ziarul Unirea că această donaţie este extrem de binevenită pentru instituţia pe care o conduce, paturile urmând să fie amplasate în secţiile din unitatea sanitară care se renovează acum. „Mr. Heinken a dovedit că este un prieten de nădejde pentru Spitalul Judeţean Alba şi implicit pentru locuitorii acestui judeţ, pentru pacienţii noştri. Sper sincer ca această colaborare să continue sub cele mai bune auspicii”, a precizat managerul Nicoleta Coşarcă.

Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea