Rămâi conectat

Actualitate

Un polițist din Prahova ar fi bătut un minor, chiar în sediul secției: A fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un polițist din Prahova ar fi bătut un minor, chiar în sediul secției: A fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă

Un minor a fost agresat, chiar în sediul secției de Poliție, de către un polițișt prahovean. A fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă și Biroul de Control Intern al IJP Prahova a declanșat o cercetare prealabilă în acest caz.

Un adolescent de 16 ani a ajuns la spital după ce ar fi fost bătut de agenții de la o secție de poliție din Prahova. Mama acestuia a fost cea care a depus plângere, iar conducerea a deschis o anchetă internă. Totodată, un polițist s-a ales cu dosar penal pentru purtare abuzivă, scrie Ziarul Incomod.

Incidentul s-a petrecut joi, 17 martie, în comuna prahoveană Gorent Cricov. Minorul fost chemat la Secția de Poliție din Urlați pentru clarificarea unui conflict în care fost implicat în timpul orelor, fiind elev al unei școli din localitate. După ce a ieșit de la audieri, mama acestuia i-a acuzat pe agenți că l-au bătut pe băiatul de 16 ani. Mai mult acesta a ajuns la Spitalul de Pediatrie pentru investigații de specialitate.

Conform datelor comunicate de IJP, o femeie din comuna Gornet Cricov a solicitat, vineri, intervenţia unui echipaj medical, întrucât fiul acesteia, în vârstă de 16 ani, ar fi fost agresat de poliţişti.

„În baza sesizării s-a constituit echipa operativă, care, din primele verificări, a constatat faptul că, la data de 17 martie, minorul în cauză a fost invitat la sediul unităţii de poliţie în vederea consilierii acestuia cu privire la un conflict pe care l-ar fi avut cu un alt coleg, în incinta unei unităţi de învăţământ”, precizează sursa citată.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Agerpres, că rezultatul consultului medical confirmă o agresiune asupra minorului.

În aceste condiţii, faţă de poliţist a fost declanşată cercetarea prealabilă prin Biroul de Control Intern al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, fiind sesizată unitatea de parchet competentă.

Sursa: libertatea.ro, digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele mâine, 7 decembrie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele EuroIns mâine, 7 decembrie 2023 Polițele de asigurare emise de către Societatea Euroins Asigurare Reasigurare S.A. își vor înceta valabilitatea automat pe data de joi, 7 decembrie, conform anunțului făcut de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Un avertisment al ASF, menționează că toate polițele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare