Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un polițist a împușcat un bărbat care îl atacase cu toporul, în timpul unei misiuni, într-o comună din Alba. Omul legii a intervenit în urma unui scandal în familie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un polițist a intervenit, joi dimineața, la o locuință din comuna Valea Lungă, județul Alba, unde un bărbat și-a amenințat membrii familiei, acesta atacându-l pe polițist cu toporul, care apoi l-a împușcat. Bărbatul a suferit leziuni și a fost transportat în stare conștientă la spital.

Potrivit unui comunicat de presă trimis, joi, de Poliția Alba, în această dimineață, un polițist din cadrul secției 5 politie rurală Blaj a intervenit, în urma unui apel pe 112, prin care se reclama amenințare cu toporul la o locuință din localitatea Lunca, comuna Valea Lungă.

”Un bărbat de 55 de ani amenința membrii familiei, iar după intervenția polițistului a continuat sa fie agresiv, atacându-l, pe polițist, cu toporul. Polițistul a efectuat două focuri de avertisment în plan vertical, după care asupra agresorului. Acesta a suferit leziuni la membre și abdomen și a fost transportat, în stare de conștientă la spital”, potrivit Poliției Alba.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea