Rămâi conectat

Curier Județean

Un moț petrecăreț din Câmpeni deranjat de jandarmi în timp ce susținea un “concert” pe o stradă în toi de noapte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aflat sub influenţa alcoolului un bărbat din Câmpeni a deranjat la ora 01.00 locuitorii unei străzi din oraş. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi l-a sancţionat contravenţional.

duba jandarmiPotrivit IPJ Alba, „incidentul s-a petrecut marţi, 10 martie a.c., pe strada Revoluţiei din oraşul Câmpeni. Aflat în avansată stare de ebrietate, P.T. (24 de ani), domiciliat în Câmpeni, a cântat şi a urlat suficient de tare pentru a atrage indignarea locuitorilor şi atenţia unui echipaj de jandarmerie aflat în patrulare.

Interpelat de jandarmi tânărul nu a oferit o explicaţie pentru comportamentul său, dar din spusele acestuia se pare că ar fi fost supărat că nu ar mai fi fost servit cu alcool de personalul de serviciu al unui local. I s-a atras atenţia ca fapta sa este pedepsită de lege şi a fost îndrumat să se îndrepte spre casă. Pentru că, la foarte scurt timp, a reînceput să ţipe şi să facă gălăgie a fost oprit din nou, de data aceasta fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 300 de lei.

Pentru prevenirea acestora fapte, atragem atenţia că tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de până la 1000 de lei.

Totodată, Jandarmeria recomandă cetăţenilor să semnaleze prompt astfel de situaţii şi facem specificarea să vom interveni in cel mai scurt timp pentru aplicarea fermă a măsurilor legale.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea