Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un medic din Alba, pe ”Harta binelui din spitalele de stat”: Aproximativ 300 de medici din toată țara recomandați de foști pacienți, la îndemnul unui jurnalist Recorder

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doctorul Lăncrăjan Ioan Casian, medic primar obstetrica-ginecologie, este singurul doctor din județul Alba care a ocupat un loc pe lista cu cei aproximativ 300 de medici din toată țara, fiind recomandat de către paciente.

Pe lista spitalelor cu pacienți tratați bine și fără șpagă se regăsește și Spitalul Municipal Sebeș, datorită activității ireproșabile a dl doctor Lăncrăjan Ioan, medic primar obstetrică-ginecologie, care a fost nominalizat pe blogul jurnalistului Recorder, Alex Nedea, de pacientele care au fost mulțumite de serviciile medicale oferite.

Demersul jurnalistului a pornit de la propria sa experiență avută în urma internării la un spital din București: „Mai există bine în spitalele de stat? Există. Are cel puțin 300 de nume. Luna trecută publicam «Harta binelui din spitalele de stat», după o experiență personală avută la internarea într-un spital bucureștean. De pe patul din salonul meu aveam să constat decesul plicului”, a scris jurnalistul pe blog.

Alex Nedea a cerut cititorilor să îi trimită mesaje cu experiențele lor din spitalele de stat din toată țara și să îi „spună dacă și ei au fost tratați corect de personalul medical dintr-un spital de stat, fără să trebuiască să dea cuiva vreo «atenție»”.

„Au urmat sute de mesaje cu nume de spitale și de secții unde oamenii au avut numai cuvinte de laudă la adresa medicilor cărora nu le băgaseră nimic în buzunare sau la care încercaseră și fuseseră refuzați.

Așa am ajuns să strâng de la pacienți sau de la apropiați ai lor aproape 300 de nume. Ce urmează să vedeți nu e doar o listă cu nume, prenume și specialități venită de la pacienții care mi-au scris. Ar putea fi mai mult decât atât: un univers de oameni extraordinari care au intrat în sistemul sanitar românesc bolnav hotărâți nu numai să își facă bine pacienții, ci să vindece sistemul cu totul”, a mai spus sursa citată.

Albaiulianul nominalizat

Lista spitalelor a fost publicată sub numele „Harta binelui din spitalele de stat.” După publicare, Alex Nedea a decis, în urma recomandărilor venite din partea cititorilor, să adune și numele medicilor. ”Harta înseamnă de fapt, nu instituții, ci unii profesioniști din interior care își fac treaba cu onoare. Am fost convins că acești medici merită menționați măcar undeva în memoria internetului. Apelul meu a fost urmat de alte sute de mesaje”, a scris Alex Nedea.

El a strâns aproape 300 de nume de medici, din toată țara. Din județul Alba, pe harta binelui a ajuns, după cum menționam, un singur medic. Este vorba despre medicul Lăncrăjan Ioan Casian, angajat al Spitalului Municipal Sebeș.

Dr. Lăncrăjan Ioan Casian este medic primar Obstetrică-Ginecologie, Doctor în științe medicale cu competențe în ecografie Obstetrică-Ginecologie, Laparoscopie, Colposcopie, Histerosocopie, Sexologie, Management Sanitar și activează în cadrul Sectiei Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal Sebeș, dar și în cadrul Clinicii Gynlife din Municipiul Alba-Iulia fiind de asemena fondatorul Transilvania Medical Clinic și Pediatric Center.

Cu această ocazie îl felicităm pentru devotamentul și profesioanlismul de care dă dovadă în activitatea sa!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea