Rămâi conectat

Actualitate

Un jaf de pomină! Bonnie și Clyde, cuplul ce a prădat o benzinărie din județul Alba, au fost prinși de polițiști

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, în urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi ai Poliţiei municipiului Aiud au reuşit identificarea şi prinderea principalilor suspecţi ai infracţiunii de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal, comise vineri dimineață în localitatea Vama Seacă.

Potrivit IPJ Alba, “din probatoriul administrat până în prezent poliţiştii au stabilit că principalul suspect al infracţiunii de tâlhărie este F.T.  de 36 de ani, domiciliat in comuna Lopadea Noua, judeţul Alba, iar în realizarea activităţii infracţionale acesta a fost sprijinit de  C.D.L. (17 ani), B.M.V.  (22 ani) şi B.I.M. (24 ani) toţi cu domiciliul în comuna Lopadea Nouă, judeţul Alba.

Pe baza probelor administrate în cauză a rezultat că între cei patru suspecţi a existat o înţelegere prealabilă săvârşirii infracţiunii, iar în timp ce F.T. şi C.D.L. au pătruns în staţia de carburanţi şi au comis fapta, complicii lor, respectiv B.M.V. şi B.I.M. au supravegheat locul şi s-au asigurat că nu vor fi prinşi în flagrant.

Din interiorul stației suspecţii au sustras  suma de 2.000 lei, un  monitor  de calculator, o unitate centrala de calculator şi un telefon si mai multe pachete de țigări.

Ulterior, suspecţii au încercat să fugă cu un autoturism condus de F.T. care la aproximativ 3 km. de la locul faptei a pierdut controlul volanului şi a intrat intr-un șanț, avariind autoturismul, pe care, pentru a-şi asigură scăparea l-au incendiat si abandonat.

Fata  de suspecţi poliţiştii au luat măsura reținerii pe bază de Ordonanţă de reţinere pentru o durată de 24 de ore faţă de cei 3 bărbaţi şi pentru o durată de 10 ore faţă de minoră şi depunerea lor în Centrul de reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În cursul zilei de azi, 22.12.2013, suspecţii vor fi prezentaţi procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de sesizare a instanței de judecată şi arestare preventivă.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea