Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un hotel din județul Alba se implică în lupta contra coronavirusului punându-l GRATUIT la dispoziție cadrelor sanitare şi autorităţilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Un hotel din județul Alba se implică în lupta contra coronavirusului punându-l GRATUIT la dispoziție cadrelor sanitare şi autorităţilor

Și la noi SE POATE! După modelul inițiat de omul de afaceri sucevean, Ștefan Mandachi și un hotel din județul nostru se implică în lupta contra noului coronavirus.

Hotelul Târnavele din Blaj pune la dispoziție atât clădirea, cât și restaurantul și personalul propriu, cadrelor medicale care interacţionează cu pacienţi suspecţi de coronavirus, fără să beneficieze în schimb de vreo subvenţie din partea statului. De asemenea sala de nunți poate fi folosită de către profesori pentru predarea cursurilor online.

„Având în vedere situația actuală cu Covid-19, conștientizăm că suntem la început, testările sunt puține, iar în următoarea perioadă există riscul ca cifrele să crească și trebuie să fim pregătiți, să nu fim puși în situația în care indiferent când vine iarna, noi suntem luați prin surprindere.

Începând de azi, 20.03.2020, atât Hotel Târnavele, cât și bucătăria împreună cu personalul propriu, va fi pus la dispoziție în mod GRATUIT, fără nicio subvenție sau contract cu statul pentru:

1. Medici, rezidenți, asistenți și voluntari. Sunt persoane care se sacrifică, se lupta își pun în pericol, propria viață, pentru binele nostru, al tuturor.

2. Politiști, jandarmi și alte cadre militare care interactioneaza cu persoane contaminate cu coronavirus si sunt nevoite sa gaseasca solutii de cazare pentru a-si proteja familiile.

3. Sala de conferințe/nunți, din incinta hotelului este libera și poate fi folosita de catre profesori pentru predare de cursuri online. Avem in continuare nevoie de educatie.

Sa speram ca lucrurile o sa mearga si in directia buna, iar noi sa fim parte dintr-o societatea unita, altruista cu scopuri pozitive.

Multa sanatate!”, scriu reprezentanții Hotelului din Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea