Un grup de cugireni a donat echipamente sanitare pentru medicii de familie din oraș

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un grup de cugireni a donat echipamente sanitare pentru medicii de familie din oraș

După ce în urmă cu o săptămână, un grup de cugireni cu suflet mare, a făcut donații de aproape 8.500 lei, spitalului local, constnd în mai multe echipamente sanitare, un alt gest de însemnătate pentru oraș s-a repetat recent, de această dată într-o cu totul altă direcție.

Așa cum au promis, aproape aceeași oameni de bine și-au dat din nou mâna într-un demers comun pentru a sprijini și cabinetele medicilor de familie din orașul Cugir, cu materiale de protecție atât de necesare in aceste momente. Ei au pus la dispoziția acestora: mănuși chirurgicale, halate de protecție impermeabile, măști chirurgicale, covoare decontaminare, încălțăminte, căsti protecție păr, etc.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Această acțiune a fost posibilă datorită donațiilor făcute de: Magazinele ,,Minimal”, Magazinul ,,Liberta” (Iancu Olariu), Elena Pătroescu, Restaurantul ,,Chic” și Aurel Cordea, scrie cugirinfo.ro

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Prin contribuția unor oameni cu suflet mare, am strâns până în prezent o sumă substanțială, pe care o vom folosii și în perioada următoare. Țin să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și de această data în nobila noastră acțiune umanitatră”, a precizat Alin Flaviu Serduc – administratorul restaurantului „Chic” din Cugir.

Constantin PREDESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei