Rămâi conectat

Actualitate

Un „crâmpei” din autostrada Transilvania, în lungime de 3,5 km, nu poate fi utilizat din cauza lipsei legăturilor de la capete

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, ar trebui să inaugureze un „crâmpei” din autostrada Transilvania, În lungime de 3,5 km, porțiunea nu poate fi utilizată din cauza lipsei legăturilor de la capete.

Conform datelor Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, o porţiune din autostrada Transilvania, în lungime de circa 3,5 km este finalizată, dar nu poate fi utilizată. Autostrada Braşov – Borş, Tronson Ogra – Câmpia Turzii Lot 1, în lungime de 3,6 km, în valoare de circa 55, 78 milioane lei,construit de asocierea SC Geiger Transilvania SRL & WILHELM, GEIGER GmbH & Co.KG a fost finalizată în cursul acestei luni. Cei 3,6 km de autostradă nu se pot utiliza din cauza lipsei legăturilor de la capete.

Dacă asocierea Strabag-Straco finalizează lotul 2 de autostradă, în lungime de circa 10,5 km, CNAIR poate deschide traficul pe toată porţiunea de aproximativ 14 km de şosea la patru benzi.

Până la sfârşitul acestui an, CNAIR dechide traficul pe ultimii 6,5 km din autostrada Bucureşti-Ploieşti. Potrivit CNAIR, tot până la finele acestui an, s-ar putea inaugura si loturile 3 şi 4 din autostrada Lugoj-Deva.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea