Rămâi conectat

Politică Administrație

Un candidat la alegerile prezidențiale 2019, are în plan interzicerea defrişărilor în România timp de 10 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un candidat la alegerile prezidențiale 2019, are în plan interzicerea defrişărilor în România timp de 10 ani

Mircea Diaconu, candidat la alegeri prezidențiale 2019, declară că dorește să pună capăt tăierilor de copaci pentru a opri jaful şi crima.

„Zece ani nu trebuie să se mai taie nimic în România. Suntem foarte mulţi cei care gândim aşa. Este o chestiune de organizare şi cred că trebuie să începem să înfăptuim. Să ne strângem şi să cerem autorităţilor. Şi noi vom muri câte puţin odată cu moartea pădurii”, spune Mircea Diaconu într-un clip de prezentare.

„Dacă aceasta este paradisul şi averea noastră, şi cineva distruge aceste lucruri care sunt plămânul nostru, al tuturor, este o formă de atentat. Eu cred că cine ucide aşa ceva trebuie să fie judecat pentru crime împotriva umanităţii. Nu mai e joacă şi se pare că la noi, după ce au început să omoare şi oameni, nu numai copaci, se pare că mai există o singură măsură extremă: un embargo de tăieri de cel puţin 10 ani, să poată să-şi revină pădurea.

https://youtu.be/RlwyaDnTXxk

Desigur, tăieri de siguranţă, tăieri de sănătate a pădurii şi lemne de foc, fără discuţie. Dar atât! Şi aceşti oameni care fac averi uriaşe netulburaţi de nimeni, de zeci de ani, în ţara noastră, de nicun DNA, de nici un fel şi care primesc nişte amenzi ridicole, simbolice şi care ucid plămânii noştri, ai tuturor… nu ştiu ce se va întâmpla cu ei, măcar să rămână fără banii ăia pentru care ucid”, a continuat Diaconu, candidat la alegeri prezidențiale 2019.

Mircea Diaconu, în vârstă de 69 de ani, candidează ca independent.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea