Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un bărbat este dator statului acum cu aproape 162.000 de lei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ofiţerul de investigare a fraudelor din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş a soluţionat dosarul de urmărire penală ce-l priveşte pe G.A., de 22 de ani, din oraşul Băbeni, judeţul Vâlcea, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală. Din cercetări a rezultat faptul că în cursul anului 2007 G.A., prin declararea fictivă a sediului social, a înfiinţat o societate comercială. Prin această societate, în cursul anului 2008, a livrat către o societate comercială din Vinţu de Jos cereale în valoare totală de 80.585 lei respectiv 40.833 kg grâu şi 37.840 kg porumb, fără ca în contabilitatea societăţii lui G.A. să fie înregistrate operaţiunile comerciale efectuate. Aşa s-a ajuns ca în anul de graţie 2011 prejudiciul estimat adus bugetului de stat să ajungă la valoarea de… 161.791 lei, din care 87.829 lei TVA şi 73.962 lei impozit pe profit.
Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de trimitere în judecată a lui G.A.(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea