Rămâi conectat

Actualitate

Un bărbat dispărut de acasă de mai mult de o lună a fost identificat de polițiștii locali din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

daramus vasileO patrulă din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe B-dul Republicii, în zona unei benzinării, l-a identificat, luni, 6 octombrie a.c., la ora 20.20, pe Vasile Dărămuș, de 56 de ani, din comuna Galda de Jos, dispărut de la domiciliu în data de 29 august 2014.

Persoana a fost condusă şi predată la Poliţia municipiului Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos a rezultat că în perioada cât a lipsit de acasă, bărbatul s-a deplasat prin mai multe localităţi din ţară şi nu a fost victima vreunei infracţiuni”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Reamintim că polițiștii au fost sesizați despre dispariția bărbatului în data de 17 septembrie a.c., de către mama sa, care a declarat că acesta a plecat de acasă, motivând că are de plătit o amendă și nu s-a mai întors.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea