Un bărbat din Ponor s-a autoaccidentat la picior în timpul unei partide de vânătoare

La data de 30 noiembrie, în jurul orei 11.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Ponor, cu privire la faptul că în timp ce era la o partidă de vânătoare, s-a împuşcat în picior.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a rezultat că în data de 30.11.2014, Asociaţia de vânătoare Râmeţ Inzel a organizat o vânătoare colectivă pe fondul de vânătoare Ponor la care au participat mai mulţi vânători.

ELIT

În jurul orelor 11,00, C.A.E., deţinător legal de armă şi participant la vânătoare, se afla în standul amplasat pe o vale, in locul numit Răceşti şi a executat focuri de arma asupra unui porc mistreţ împrejurare în care s-a autoaccidentat la piciorului drept.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru îngrijiri medicale şi ulterior la un spital din Târgu Mureş.

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi, Substanţe Periculoase din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...