Rămâi conectat

Actualitate

Un bărbat din Ighiu a ajuns la spital după ce a fost lovit cu pumnul de prietenul fiicei sale

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Ighiu a ajuns duminică seara la spital, cu o lovitură în zona capului, după ce a avut un conflict cu prietenul fiicei sale.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că în jurul orelor 21.35, în timp ce se aflau în faţa unui bar din centul comunei Ighiu, între F.A.N., de 20 de ani din comuna Ighiu şi M.S.T, de 46 de ani, din aceeaşi comună, s-a produs un conflict spontan, datorită relaţiei de prietenie dintre tânăr şi fiica lui M.S.T. În timpul conflictului, tânărul l-a lovit pe bărbatul de 46 de ani, cu pumnul în zona feţei, acesta dezechilibrându-se şi lovindu-se la cap”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Alba Iulia de unde a fost transferat, în stare gravă, la Spitalul Judeţean Mureş pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii de către F.A.N. a infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico legale şi evoluţia stării de sănătate a victimei, să fie făcută încadrarea juridică a faptei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea