Rămâi conectat

Actualitate

Un bărbat din cartierul Bărăbanţ din Alba Iulia cercetat penal după ce a furat un porumbel

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Bărăbanţ riscă dosar penal fiind prins în flagrant de jandarmi după ce a furat… un porumbel.

„Incidentul s-a petrecut luni, 25 martie a.c., în jurul orei 23.00 şi a fost semnalat la 112 de un vecin al crescătorului de porumbei. Acesta a relatat jandarmilor sosiţi de urgenţă la faţa locului că, în urmă cu câteva minute, a observat un bărbat care a escaladat gardul gospodăriei columbofilului, s-a deplasat la porumbar şi, după a sustras un porumbel de culoare albă, a plecat prin acelaşi loc pe unde intrase, adică peste gard. Acesta a mai adăugat că intrusul, ajuns în stradă şi dându-şi seama că fusese observat, a eliberat pasărea sustrasă şi a fugit.

În baza semnalmentelor furnizate de martorul ocular la furt, jandarmii au demarat imediat căutarea suspectului, iar în scurt timp acesta a fost depistat. Este vorba de un bărbat în vârstă de 42 de ani, cunoscut cu antecedente penale, care şi-a recunoscut fapta şi, în plus, a declarat că o pregăteşte de mai multe zile.

Bărbatul a fost identificat ca fiind A.C., iar pe numele acestuia au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cercetările vor fi continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia”, se arată într-un comunicat remis presei de Inspectoratul Județean al Jandarmeriei Alba.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea