Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat „alcoolizat”din Alba Iulia, REȚINUT după ce și-a bătut crunt trei vecini: Unul a ajuns la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat „alcoolizat”din Alba Iulia, REȚINUT după ce și-a bătut crunt trei vecini: Unul a ajuns la spital

La data de 20 septembrie 2022, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 54 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 20 septembrie, în jurul orei 14,00, în timp ce se afla în scara unui bloc din municipiul Alba Iulia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, ar fi agresat 3 vecini, cu vârste cuprinse între 71 și 73 de ani.

Una dintre victime a suferit leziuni la un braț și a fost transportată la spital, iar în urma examinării medico legale s-a stabilit că ar avea nevoie de 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 21 septembrie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea