Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un bărbat „alcoolizat” a bătut o persoană și a distrus o mașină, într-o parcare a unui magazin Profi din județul Alba. S-a ales cu închisoare cu amânare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat „alcoolizat” a bătut o persoană și a distrus o mașină, într-o parcare a unui magazin Profi din județul Alba. S-a ales cu închisoare cu amânare

Un bărbat care se afla sub influența băuturilor alcoolice a pornit un conflict într-o parcare a unui magazin profi din județul Alba, unde a lovit o persoană și a distrus o mașină. Acesta s-a ales cu închisoare cu amânarea aplicării pedepsei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit actului de sesizare, în data 15.06.2021, în jurul orei 01:00, inculpatul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce se afla în parcarea unui magazin Profi, a iscat un conflict spontan, în urma căruia l-a lovit cu pumnul în față pe una dintre persoanele vătămate și, cu aceeași ocazie, a distrus prin lovirea cu piciorul, oglinda, geamul lateral stânga-spate și luneta din față ale autoturismului marca VW Passat, aparținând unei alte persoane vătămate, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 2000 lei.

Cu ocazia audierilor, una dintre persoanele vătămate a declarat faptul că în data de 15.06.2021, în jurul orei 01:00, s-a deplasat împreună cu cea de-a doua persoană vătămată, cu autoturismul acestuia, la magazinul Profi din, pentru a face cumpărături iar după ce s-au întors din magazin au mai stat aproximativ 3 minute în autoturism, timp în care inculpatul s-a deplasat la geamul mașinii, unde în urma unor discuții între aceștia a izbucnit un conflict spontan.

În urma conflictului persoana vătămată a fost lovită cu pumnul în zona feței de către inculpat, care a spart parbrizul, geamul lateral spate-stânga și oglinda de pe partea stângă.

Persoana vătămată a menționat faptul că din autoturism îi lipsea suma de 800 lei, însă nu a văzut nicio persoană care să sustragă suma respectivă.

A mai susținut persoana vătămată că nu s-a deplasat la Spital pentru obținerea unui certificat medico-legal care să ateste leziunile suferite, însă în urma loviturilor primite i s-au produs vânătăi și o durere în zona maxilarului, pe partea dreaptă.

Citește și: Un „colindător” și-a luat singur plata: Un bărbat din Alba a intrat într-o casă, în Ajunul Crăciunului, și a furat 400 de lei dintr-un portofel aflat într-un dulap

Un martor, cu ocazia audierilor, a declarat faptul că în data de 14.06.2021 s-a deplasat împreună cu persoana vătămată și încă doi prieteni, la un prieten, cu autoturismul proprietatea sa, marca VW Passat.

În data de 15.06.2021, în jurul orei 01:00, persoanele vătămate s-au deplasat la magazinul Profi .

Ulterior, după aproximativ 20 de minute, a fost sunat de către aceștia pentru a se deplasa la magazinul Profi, iar după 5-10 minute a fost sunat din nou, și i s-a cerut să meargă repede în acel loc deoarece o persoană de sex masculin a spart mașina și a lovit una din persoanele vătămate.

În momentul în care a ajuns, a constatat faptul că autoturismul său avea parbrizul spart, oglinda stânga față ruptă și geamul lateral stânga spate spart, iar din interiorul acestuia îi lipsea o sumă de bani.

„În baza art.253 alin.(1) Cod penal cu aplicarea art.396 alin.(1), (4) și (10) Cod procedură penală, stabilește inculpatului pedeapsa de 6 (șase) luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere” ( faptă din data de 15.06.2021).

În baza art. 193 alin. (1) Cod penal cu aplicarea art.396 alin.(1), (4) și (10) Cod procedură penală, stabilește inculpatului pedeapsa de 6 (șase) luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe” ( faptă din data de 15.06.2021).

În baza art. 38 alin. (1) și art. 39 alin. (1) lit. b) Cod penal contopește cele două pedepse stabilite, aplicând pedeapsa cea mai grea de 6 (șase) luni închisoare la care adăuga sporul obligatoriu de o treime din cealaltă pedeapsă stabilită, respectiv un spor de 2 (două) luni închisoare, rezultând pedeapsa de 8 (opt) luni închisoare.

În baza art. 83 al. 1 Cod penal dispune amânarea aplicării pedepsei rezultante de 8 (opt) luni închisoare, stabilind un termen de supraveghere de 2 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, stabilit în condițiile art. 84 Cod penal”, se arată în hotărârea Judecătoriei Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea