Rămâi conectat

Curier Județean

Un băiat de 14 ani a murit după un accident la pescuit, pe malul Ighielului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată luni dimineața, de către medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, cu privire la faptul că urmează să efectueze autopsia unui minor de 14 ani, decedat de raza localității Şard.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 23.06.2013, în jurul orei 11.35, minorul T.O.T. a fost găsit de către un cetăţean din localitatea Ighiu, în stare de inconştiență, pe malul Pârâului Ighielului. Acesta a anunţat imediat familia băiatului care a luat măsuri pentru anunţarea ambulanţei.

Poliţiştii au stabilit că în dimineaţa zilei de 23 iunie, băiatul, împreună cu un alt copil în vârstă de 9 ani, s-au dus la pescuit, pe malul pârâului. După circa o oră cei doi au plecat acasă însă, la scurt timp, cel de 14 ani s-a întors pe malul pârâului unde, pe o suprafaţă abruptă, a alunecat şi s-a lovit cu capul de pietrele de pe mal.

Minorul a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judeţean Alba unde a decedat.

Potrivit concluziilor medico legale formulate în cauză, moartea acestuia a fost violentă şi s-a datorat ”hemoragiei şi dilacerării cerebrare consecutive unui traumatism cranio -vertebral cu luxație vertebro – bazilară, leziuni care s-au putut produce prin cădere pe un plan dur neregulat.

În cauză nu există suspiciuni cu privire la decesul minorului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea