Rămâi conectat

Curier Județean

Un articol publicat pe un site de știri local a provocat isterie în Consiliul Local Ocna Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Articolul scris de unul dintre colegii noștri de la ocnamureseanul.ro a fost citit și aspru criticat în ultima ședință a Consiliului Local Ocna Mureș. Faptul că autorul și-a permis să-și exprime nemulțumirea privind un spectacol de colinde, susținut de Ansamblul Tradiții Uiorene la Casa de Cultură a orașului (care în opinia sa nu arată nici ea prea bine), a provocat o adevărată isterie printre consilierii locali.

La sfârșitul ”ședinței de lectură” a materialului în care, trebuie să recunoaștem, autorul a folosit cuvinte destul de dure (poate prea dure pentru urechile unor aleși locali care încă nu au aflat că în țara noastră libertatea de exprimare este consfințită prin Constituție), vacarmul care s-a creat în sala de ședințe a depășit orice imaginație. Din înregistrarea pe care am primit-o de la colegul nostru putem distinge doar din când în când fraze ca: ”Mi-a jignit copilul care este cel mai frumos și mai talentat!”; ”Copilul meu renunță la joacă pentru a merge la repetiții!”; ”Dacă nu-i place, să se mute în altă parte!”, dar niciunul dintre consilieri nu a spus: ”Oameni buni, noi finanțăm din banii cetățenilor activitatea Casei de Cultură și a Ansamblului Tradiții Uiorene. Haideți să vedem, totuși, dacă acolo există într-adevăr o problemă!”.

Ne-am fi bucurat să-i auzim pe consilieri ”certându-se” pentru interesul cetățenilor, venind cu idei de proiecte în folosul acestora, ”făcând gălăgie” că nu sunt locuri de muncă și ”călcându-se pe picioare” să aducă mai repede investitori care să le creeze. În schimb aceștia au petrecut aproape 15 minute simțindu-se lezați că un cetățean și-a arătat public nemulțumirea despre un eveniment care s-a petrecut în orașul său.

Și încă ceva! Din înregistrare s-a mai auzit vocea unui consilier care spunea: ”Nu este un lucru care să intereseze Consiliul Local!”. Ba este domnilor consilieri și ar fi bine să vă interesați! Poate și alți cetățeni consideră că banii lor se duc prea ușor ”pe apa sâmbetei” pe activități care poate nu merită cheltuiala, însă încă nu au curajul să o spună tare și răspicat, așa cum a făcut-o autorul articolului din ocnamureseanul.ro!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea