Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un angajat al Poliției Locale din Alba Iulia, supărat pe corturile PSD, suspect de furt calificat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un angajat al Poliției Locale din Alba Iulia, supărat pe corturile PSD, suspect de furt calificat

Un angajat al Poliției locale din Alba Iulia se pare că ar fi autorul actelor de vandalism asupra celor 2 corturi instalate de PSD în cadrul campaniei privind scăderea tarifelor la apă și canalizare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Alba la solicitarea ziarulunirea.ro, polițistul local este cercetat pentru infracțiunea de furt calificat. Acesta nu doar că a desprins bannerele de pe cele 2 corturi instalate de PSD pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia (în fața fostului magazin Unirea) și pe bulevardul Transilvaniei, dar și le-ar fi și însușit: ”Este vorba de o infracțiune de furt calificat, autorul a fost identificat de către colegi. Este un bărbat din Alba Iulia, de 46 de ani, iar față de acesta a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale”, au transmis reprezentanții IPJ Alba pentru ziarulunirea.ro.

Citește și: VIDEO| Polițist local, zis Telu, VIOLENȚĂ extremă: Amenință un cetățean aflat într-o mașină

Până în acest moment, instituția noastră nu a fost informată despre situația la care faceți referire. Dacă, într-adevăr, Inspectoratul de Poliție al Județului Alba cercetează cazul unui furt în care este implicat un angajat al instituției, vom acționa conform regulamentului de organizare și funcționare cat și a celui de ordine interioară”, a declarat pentru ziarulunirea.ro Flaviu Buta, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Alba Iulia.

Potrivit unor informații obținute pe surse de ziarulunirea.ro, suspectul ar fi polițistul local cunoscut sub porecla Telu. Acesta a mai fost violent și în alte ocazii. În urmă cu câțiva ani, după o presupusă șicanare în trafic, a început să lovească cu pumnii și cu capul geamul unei mașini care l-ar fi deranjat.

Potrivit informațiilor obținute de Ziarul Unirea, angajatul Poliției Locale s-a supărat pe porțiunea din corturi în care erau afișați liderii PNL pe care PSD îi făcdea responsabili de tarifele mari la apă și canalizare.

Citește și: Comunicat de presă: La 10.000 de semnături strânse pentru scăderea tarifelor la apă, PNL Alba nu mai rezistă presiunii și vandalizează corturile PSD

Faptele de care este bănuit angajatul Poliției Locale din Alba Iulia s-ar fi petrecut duminică, 10 martie, după ora 21.00. În primă fază, bărbatul se apropie de cortul electoral aparținând PSD, situat în municipiul Alba lulia pe strada Tudor Vladimirescu în fața Centrului Comercial „Mercur City Center”, desprinde bannerul electoral de pe structura cortului, iar apoi pleacă cu banner-ul în mâini. Ulterior, suspectul s-ar fi deplasat la cortul situat în Cetate, pe Bulevardul Transilvaniei, desprinde și de acolo banner-ul și pleacă cu el.

Facem precizarea că pînă la pronunțarea unei hotărâri judecătorești, suspectul este considerat nevinovat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea