Un adolescent din Alba Iulia a făcut praf mașina unei cunoștințe și a distrus o țeavă de gaz

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii din Alba Iulia, în timp ce desfășurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier în municipiul Alba Iulia, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism. Şoferul acestuia i-a ignorat şi şi-a continuat deplasarea, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea lui.

În dreptul imobilului cu numărul 73 de pe strada Regimentul V Vânători din Alba Iulia, şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu o țeavă de gaz şi cu gardul imobilului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii au constatat că autoturismul era condus de un minor în vârstă de 15 ani, din Alba Iulia, care se pare că a sustras autoturismul unei cunoştinţe, pentru a-l conduce prin Alba Iulia.

În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Alba Iulia, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a refuzat să fie transportat la spital.

Faţă de minorul care a condus autoturismul a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, furt şi vătămare corporală din culpă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419