UPDATE: Un accident rutier a întrerupt traficul rutier pe DN 75 în Arieşeni. Două autoturisme implicate şi trei victime grav rănite

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un accident rutier a avut loc în jurul orei 17.30 pe DN 75 în staţiunea Arieşeni. Au fost implicate două autoturisme iar în urma impactului trei victime au fost rănite şi transportate la spitalul din Câmpeni pentru îngrijiri. Traficul auto în  zonă a fost întrerupt .

UPDATE: Traficul a fost reluat după aproape o oră. F.R, un bărbat de 37 de ani din Oradea în timp ce conducea autoturismul marca Dacia nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a intrat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o maşină, marca Renault cu număr de HD, care era condusă de F.M. de 36 de ani din Deva. În urma accidentului o femeie în vârstă de 37 de ani şi o fetiţă în vârstă de 6 ani, ambele din Deva, pasagere în autoturismul condus de F.M.C. precum şi un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Lăzăreni, judeţul Bihor, pasager în celălalt autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Cîmpeni pentru acordarea de îngrijiri medicale. (B.P.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136