Rămâi conectat

Actualitate

Un accident de motocicletă petrecut pe Transalpina a băgat o bucureșteancă în spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

La data de 29 septembrie, ora 16.50, pe DN 67 C, în afara localităţii Şugag, M.T.G., de 36 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra acesteia, răsturnându-se pe carosabil.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 34 de ani, pasageră pe motocicletă, a suferit leziuni la nivelul coloanei vertebrale, rămânând internată în spital.

Din cauza afluxului mare de turiști pe acest traseu, în acest an mai multe accidente în care au fost implicate motociclete și care s-au soldat cu victime, au avut loc pe Transalpina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 26 august 2024: Un nou val de căldură în România, cu temperaturi de peste 35 de grade şi disconfort termic. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 26 august 2024: Un nou val de căldură în România, cu temperaturi de peste 35 de grade şi disconfort termic. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Meteorologii ANM au emis vineri, 26 iulie, prognoza meteo pentru intervalul 29 iulie – 26 august 2024. Potrivit specialiștilor, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea