Rămâi conectat

Curier Județean

Ultima şansă pentru echipa din Mica Romă! *Astăzi, ora 20.00, în Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sala „Timotei Cipariu” va fi astăzi, la ora 20.00, locaţia „ultimei şanse” pentru Volei Alba Blaj, echipa din „Mica Romă” fiind obligată să învingă pe CSM Bucureşti, într-un meci încrâncenat, pentru a mai spera. Nou-promovata lui Marius Macarie trebuie să câştige şi implicit să-şi ofere şansa unui al treilea joc din play-of, decisiv, duminică, la Bucureşti. După victoria de sâmbătă, 3-0 în propria sală, CSM Bucureşti este favorită la calificarea în semifinalele întrecerii naţionale de volei feminin, între cele două combatante rivale relaţiile fiind încordate după „episodul celor 5 suporteri”. Duelurile directe cuprind un succes blăjean în tur (3-2) şi două dispute recente, câştigate în capitală, fără set pierdut, de participanta în Challenge Cup!

*Sprijin de la public

Fără tăgadă că galeria Blajului, „Legiunea a XIII-a Gemina” va fi, ca de fiecare dată, al 7-lea jucător al echipei locale, iar suporterii locali vor lua cu asalt sala în încercarea de a-şi sprijini favoritele. „Este un meci de totul sau nimic pentru noi, lucrurile sunt foarte clare, trebuie să jucăm altceva decât la Bucureşti şi să câştigăm”, a precizat preşedintele Sergiu Ştefănescu. Volei Alba Blaj este recunoscută pentru forţa emanată pe propriul teren, de la promovarea în elită fetele lui Macarie pierzând numai două întâlniri interne, cu campioana Tomis Constanţa (în campionat) şi Ştiinţa Bacău (în Cupa României). „La Blaj şansele sunt sporite şi cred că atuurile noastre sunt publicul şi determinarea sporită. Le-am învins în decembrie cu 3-2, de ce nu am face-o şi acum?”, a mai spus Ştefănescu.

*Bojana – accidentată

Din păcate, din distribuţia gazdelor va absenta Bojana Stojkovic – luxaţie a unui deget de la mâna dreaptă, o pierdere pentru Volei Alba Blaj. „Categoric ne jucăm ultima şansă pentru a accede în primele 4 echipe. Va fi foarte greu pentru noi, dar încercăm să ne batem până la capăt. CSM Bucureşti dispune de un lot foarte puternic, individual vorbind, recunoaştem aceasta. Nu înseamnă însă că suntem învinşi dinainte, deşi trebuie să prindem o zi foarte bună pentru a învinge”, a declarat antrenorul Marius Macarie (Volei Alba Blaj).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară În urma scumpirilor tot mai mari, din ultima perioadă, românii parcă abia își mai duc traiul și parcă totul devine mai scump de la o zi la alta. Se pare că românii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea