Rămâi conectat

Ştirea zilei

Udrea, Ponta și Iohannis nu au ”plecat” din județul Alba. Prezidențialele s-au terminat, afișele au rămas

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prezidențialele s-au încheiat în 16 noiembrie cu alegerea în fruntea țării a lui Klaus Iohannis, care a obținut peste un milion de voturi în fața actualului premier, Victor Ponta. Imediat după terminarea alegerilor, reprezentanții partidelor politice au remis comunicate de presă prin care ne spuneau că au organizat o acțiune în urma căreia s-au dezlipit toate afișele și s-au îndepărtat toate materialele utilizate în campania electorală.

afise electorale01Ei bine, nu contestăm că acțiunile lor nu au fost realizate, însă doar la suprafață, pe arterele principale ale municipiului Alba Iulia stâlpii de iluminat erau curați, însă pe arterele secundare candidații mai există și acum, atenție, după aproape 6 luni de la terminarea celui de-al doilea tur de scrutin.

La Alba Iulia, pe strada Marcus Aurelius, cea din spatele fostului teren de fotbal III, l-am găsit sobru și pe un albastru decolorat pe Klaus Iohannis care ne promite ”România lucrului bine făcut”, alături de Alianța ACL, care, de altfel, nu mai există, în urma fuziunii dintre PNL – PDL. Nici ”Udrea președinte – Bună pentru România” nu lipsește de pe stâlpii de iluminat din localitățile de pe Valea Sebeșului. Alături de ea, la figurat vorbind, se află premierul Victor Ponta. Roșul PSD-ului nu se mai poate observa, după un sezon cu ploi și ninsori, însă putem vedea, pe alocuri, afișe ale premierului lipite peste cele ale Elenei Udrea.

În fine. Una peste alta, după aproape jumătate de an de la terminarea alegerilor, nu mai putem vorbi despre vreo dispoziție de partid prin care s-ar putea cere dezlipirea afișelor. Stâlpii de iluminat pot fi curățați doar prin bunăvoința oamenilor deoarece materialele electorale au fost atât de bine lipite încât ploaia sau alte fenomene meteorologice nu au avut niciun efect. Ne putem aștepta, totuși, ca afișele să fie îndepărtate doar în apropierea alegerilor locale când îi vom vedea zâmbitori, harnici și cinstiți pe viitorii candidați.

[nggallery id=355]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea