Rămâi conectat

Actualitate

Tupeu de șofer la Sebeș! A refuzat testarea cu etilotestul după ce a provocat un accident, de la locul căruia a fugit

Bogdan Presecan

Publicat

în

Marți, 2 octombrie, laorele 16.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeș au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație soldat cu pagube materiale.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat că B.P.O.A. de 38 de ani din localitatea Creaca, județul Sălaj,  în timp ce conducea o autoutilitară pe  strada Mihail Kogalniceanu din Sebeș, a efectuat manevra de mers cu spatele și a lovit un stâlp din lemn, care s-a rupt și a căzut peste un autoturism parcat regulamentar pe stradă.

După producerea evenimentului rutier conducătorul auto a părăsit locul accidentului și a fost identificat de polițiști la scurt timp, în incinta unei societăți comerciale din municipiul Sebeș.

Întrucât B.P.O.A. a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, polițiștii i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de refuzul conducatorului unui autovehicol de a se supune recoltarii probelor biologice sau testarii aerului expiratin vederea stabilirii alcoolemiei și părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehicolului implicat într-un accident de circulație , dacă acesta s-a produs ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni, fără încuviințarea poliției care efectuează cercetarea locului faptei.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 26 august 2024: Un nou val de căldură în România, cu temperaturi de peste 35 de grade şi disconfort termic. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 26 august 2024: Un nou val de căldură în România, cu temperaturi de peste 35 de grade şi disconfort termic. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Meteorologii ANM au emis vineri, 26 iulie, prognoza meteo pentru intervalul 29 iulie – 26 august 2024. Potrivit specialiștilor, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea