Rămâi conectat

Curier Județean

Trupurile neînsufleţite ale celor trei blăjeni care și-au pierdut viața în accidentul rutier în Turcia, aduse sâmbătă în ţară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trupurile neînsufleţite ale celor trei blăjeni care și-au pierdut viața în accidentul rutier în Turcia vor fi aduse, sâmbătă, în ţară. Andreea Ilieş şi părinţii ei au murit în accidentul produs în 29 septembrie.

Cei care doresc să-şi ia rămas bun vor avea posibilitatea s-o facă la capela greco-catolică din Blaj, unde vor fi despuse sicriele.

Andreea Cătălina Ilie, Dan Ioan Ilieş şi Cornelia Luminiţa Ilieş se aflau în concediu, într-un microbuz care îi transporta de la aeroportul din Antalya spre hotelul din staţiunea Kemer. Din cauza vitezei pe un drum umed, pe o ploaie torenţială, şoferul turc al microbuzului a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului. Cei trei români au murit pe loc, iar un ghid aflat, de asemenea, în microbuz a decedat la spital. Şoferul microbuzului, logodnicul Andreei şi alţi trei pasageri au fost preluaţi de ambulanţe în stare critică.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: ACCIDENT mortal în Turcia. Trei morți și un accidentat grav, în comă, toti din Blaj 

Presa turcă scrie că microbuzul a derapat într-o curbă, s-a răsturnat pe o parte şi a alunecat aşa peste 150 de metri, oprindu-se într-un copac. Impactul a fost teribil, microbuzul circulând cu foarte mare viteză şi fiind practic îndoit la mijloc la impactul cu pomul.

Costurile repatrierii trupurilor sunt suportate de asigurătorul care are contract cu agenţia de turism prin care au achiziţionat biletele.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt românii din Blaj morți în teribilul accident din Turcia. Mama, tatăl şi fiica lor au murit striviţi în microbuzul care îi preluase de la aeroport 

Andreea Cătălina Ilieş avea 32 de ani şi în 2016 a candidat la funcţia de primar al municipiului Blaj, din partea PMP. Era absolventă de Filologie – Limba Germană la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi urma un master la Universitatea din Viena. În august 2017 s-a logodit cu iubitul săi italian. Părinţii Andreei erau de profesie medici.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022 Comisia județeană de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Alba a analizat și avizat anul trecut 26 de planuri urbanistice zonale (PUZ) și 9 planuri urbanistice generale (PUG) – ale comunelor Pianu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea