Trupurile neînsufleţite ale celor trei blăjeni care și-au pierdut viața în accidentul rutier în Turcia, aduse sâmbătă în ţară

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Trupurile neînsufleţite ale celor trei blăjeni care și-au pierdut viața în accidentul rutier în Turcia vor fi aduse, sâmbătă, în ţară. Andreea Ilieş şi părinţii ei au murit în accidentul produs în 29 septembrie.

Cei care doresc să-şi ia rămas bun vor avea posibilitatea s-o facă la capela greco-catolică din Blaj, unde vor fi despuse sicriele.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Andreea Cătălina Ilie, Dan Ioan Ilieş şi Cornelia Luminiţa Ilieş se aflau în concediu, într-un microbuz care îi transporta de la aeroportul din Antalya spre hotelul din staţiunea Kemer. Din cauza vitezei pe un drum umed, pe o ploaie torenţială, şoferul turc al microbuzului a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului. Cei trei români au murit pe loc, iar un ghid aflat, de asemenea, în microbuz a decedat la spital. Şoferul microbuzului, logodnicul Andreei şi alţi trei pasageri au fost preluaţi de ambulanţe în stare critică.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

CITEȘTE ȘI: VIDEO: ACCIDENT mortal în Turcia. Trei morți și un accidentat grav, în comă, toti din Blaj 

Presa turcă scrie că microbuzul a derapat într-o curbă, s-a răsturnat pe o parte şi a alunecat aşa peste 150 de metri, oprindu-se într-un copac. Impactul a fost teribil, microbuzul circulând cu foarte mare viteză şi fiind practic îndoit la mijloc la impactul cu pomul.

Costurile repatrierii trupurilor sunt suportate de asigurătorul care are contract cu agenţia de turism prin care au achiziţionat biletele.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt românii din Blaj morți în teribilul accident din Turcia. Mama, tatăl şi fiica lor au murit striviţi în microbuzul care îi preluase de la aeroport 

Andreea Cătălina Ilieş avea 32 de ani şi în 2016 a candidat la funcţia de primar al municipiului Blaj, din partea PMP. Era absolventă de Filologie – Limba Germană la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi urma un master la Universitatea din Viena. În august 2017 s-a logodit cu iubitul săi italian. Părinţii Andreei erau de profesie medici.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419