Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tribunalul Alba: 4 ani închisoare cu suspendare pentru Viorica Silinca, tânăra din Alba Iulia care și-a înjunghiat soțul

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

hotarare judecatorTribunalul Alba a pronunțat marți, 19 noiembrie, sentința pentru Viorica Silinca, tânăra din Alba Iulia care și-a înjunghiat soțul în luna septembrie. Aceasta a fost condamnată la 4 ani de închisoare cu suspendare.

Totodată s-a dispus punerea ei în libertate, femeia fiind arestată la două zile după ce a săvârșit agresiunea și fiind deținută în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba pe durata judecării dosarului.

Viorica Silinca a fost trimisă în judecată la începutul lunii octombrie după ce, potrivit IPJ Alba, “pe fondul consumului de alcool, între cei doi soţi s-a produs un conflict spontan şi o altercaţie în timpul căreia Viorica S., de 25 de ani, din Alba Iulia, i-a aplicat soţului său o lovitură în zona abdominală, cu un cuţit. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde a fost diagnosticat cu ,,plagă înjunghiată”.

Sentința Tribunalului Alba nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea