Rămâi conectat

Curier Județean

Trei spectacole la Alba Iulia, în martie și aprilie. ”Amanta”, ”Să fii român” și ”La vremuri noi, glume noi”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

casa de cultura alba iuliaLunile martie și aprilie aduc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia trei evenimente. Este vorba despre spectacolul de teatru”Amanta”, conferința ”Să fii român”, susținută de actorul Dan Puric și un show de stand-up comedy cu vedetele serialului „Las Fierbinţi”.

Primul spectacol este pregătit pentru albaiulienii iubitori de teatru, pe 14 martie, când va fi pusă în scenă

piesa ”Amanta”, o comedie savuroasă ce adăpostește în distribuție actori de succes precum Ilinca Goia (Olga), Magda Catone / Monica Davidescu (Didina Strambuleanu), Marius Rizea (Bungrazescu Traian), Dorin Andone / Gavril Patru (Matei Pintenaru) si Armand Calota (Emil Strambuleanu).

Spectacolul este o adaptare după comedia „Încurcă lume” de A.D.Hertz, realizată și regizată de Armand Calinovici.

„Acțiunea se comedia-amantapetrece la începutul secolului XX, deși astfel de situații au loc, în viață, adeseori, chiar și-n clipa când îi priviți pe actori jucând-o. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă, cu o trăsură. Dar, vai, Didina nu doarme. E furioasă! Câți bărbați n-au turnat o minciună ca să acopere o noapte în care au lipsit din patul conjugal? Doar că, uneori, minciunile se răzbună, iar avocatul infidel se trezește cu amanta în propria-i casă. Cum va ieși din încurcătură? Este ceea ce spectatorii vor putea să afle, printre hohote de râs”, dezvăluie protagoniștii comediei.

Întâlnirea cu publicul larg este programată la ora 19.00, iar prețul unui bilet la spectacol este de 60 de lei.

DAN puricÎn 4 aprilie, de la ora 19.00, albaiulienii vor putea să-l vadă pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor pe scriitorul, actorul și regizorul Dan Puric, vorbind despre România și spiritul acestei țări, în cadrul conferinței ”Să fii român”.

“Eu m-am îndrăgostit de România din auzite şi noi toţi trebuie să ne îndrăgostim de România din auzite. Poveştile de dăinuire ale neamului românesc sunt extraordinare şi eu sunt mândru că sunt român”, a transmis acesta.

Un bilet la eveniment costă 40 de lei.

Următorul spectacol este dedicat devoratorilor de stand-up comedy. În 5 aprilie, vedetele serialului Las Fierbinţi (Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diţă şi Mihai Rait) vin să facă show din nou la Alba Iulia. Aceștia au pregătit fanilor o doză concentrată de umor în cadrul unui turneu naţional „La vremuri noi, glume noi!”.

las fierbintiAm primit din partea publicului atat de multa iubire, incat a trebuit sa ne intoarcem la voi si sa va mai multumim cu niste reprize de ras. Ne dorim sa va scoatem din lumea cenusie a stirilor si a politicii cu un show despre viata noastra, in care credem ca veti descoperi si viata voastra. Avem glume pentru toata lumea, atat pentru cei care ne-au mai vazut, cat si pentru cei care vor veni pentru prima data. Pe scurt, v-am pregatit un show pe care il veti povesti si nepotilor, ca tot nu au acces in sala!”.

Spectacolul va avea loc cu începere de la ora 19.00, iar prețul biletului este de 60 de lei. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea